Meteen naar de content

Volg ons!

Gratis verzending v.a. €30 🚗

Klantenservice

Retour beleid

Vanaf het moment van aflevering is het geleverde artikel voor uw rekening en risico. Van u wordt verwacht dat u het geleverde zo spoedig mogelijk controleert op volledigheid en bijvoorbeeld schade door transport.
Indien u onverhoopt schade of onvolkomenheden constateert, dan vragen wij u dit zo snel mogelijk kenbaar te maken aan GiftsbySanne via e-mail.

U heeft als klant bij het doen van een koop op afstand het recht op een wettelijke zichttermijn of bedenktijd van 14 kalenderdagen.

Gedurende deze periode mag u het artikel uit de verpakking halen en bekijken. Als u nog niet zeker weet of u het artikel wilt houden mag u het nog niet in gebruik nemen. We adviseren u verder altijd de verpakking te bewaren.

Onverhoopte klachten zullen in alle redelijkheid door GiftsbySanne worden afgehandeld; in eerste instantie door bijvoorbeeld voor te stellen een gebrekkig of ontbrekend onderdeel na te zenden.

Het staat u echter vrij om de koop binnen de gestelde termijn te ontbinden, zelfs zonder opgaaf van redenen. Dat betekent dat u vanaf dat moment verantwoordelijk bent voor het per omgaande retourneren van uw aankoop, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking. De kosten van retourneren van het product zijn voor de klant zelf.

Na ontvangst en controle zullen we uw aankoopbedrag binnen 1 week terugbetalen.

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op: wij helpen u graag verder!

Email: info@giftsbysanne.nl